Szervezetében bélférgek jelenlétének valószínűségét felmérő teszt

1. Viszketegséget tapasztal reggel a végbélnyílás tájékán?

 
 
 

2. Álmában csikorgatja a fogait?

 
 
 

3. Sokat nyáladzik éjjel?

 
 
 

4. Bőségesen nyáladzik reggel?

 
 
 

5. Reggeli fogmosáskor hányingere van?

 
 
 

6. Ujjain vagy lábujjain hámlik a bőr, esetleg nagy
felületű hámlást észlel?

 
 
 

7. Erős, akár tudatvesztésig fokozódó éhségérzete van?

 
 
 

8. Bőrén allergiás kiütések vannak?

 
 
 

9. Hámlással és duzzadással járó allergiás kiütései vannak a szemhéj tájékán?

 
 
 

10. Gyengeséget és aluszékonyságot tapasztal bármilyen nyilvánvaló ok nélkül?

 
 
 

11. Viszket a bőre?

 
 
 

12. Ismeretlen eredetű tünetei vannak: puffadás, rendszertelen széklet?

 
 
 

13. Jó étvágya ellenére fogy?

 
 
 

14. Krónikus ízületi-, légúti-, gyomor-bélrendszeri megbetegedésekben szenved?

 
 
 

15. Rosszul érzi magát, a diagnózis nem egyértelmű, hosszú ideig kezelik, de eredmény és egyértelmű pozitív fejlemény nélkül?

 
 
 

16. Diffúz hasfájásai vannak?

 
 
 

17. Makacs, hosszantartó, mérgezéses-allergiás tünetei vannak?

 
 
 

18. Megmagyarázhatatlan, ízületi- és izomfájdalommal járó hidegrázása szokott lenni?

 
 
 

19. Magas eozinofilszáma van?

 
 
 

20. Alacsony a vérfehérje szintje és módosult elektroforézis értekei vannak: magas immunglobulin, főként IgE értéke?

 
 
 

21. Makacs vérszegénységben szenved?

 
 
 

Két termék közül is választhatsz

PARASHIELD PLUS

Átfogó program a paraziták elleni intenzív védelemhez.
A Parashield program kibővített verziója.

2 hónapos program

A növényi kivonatok, enzimek, probiotikumok, vitaminok és ásványi anyagok komplex hatása hozzájárul:
– a belek intenzívebb megtisztításához a különféle belső parazitáktól ;
– az emésztőrendszer működésének normalizálásához;
– az egészséges bél mikroflórájának helyreállításához;
az immunitás erősítéséhez.

A PARAFIGHT egy széles spektrumú parazita-elleni szer. 12 növényi kivonat kombinációján alapul: fekete dió, szegfűszeg, kamilla, sárga tárnics, hosszúbors, cickafark, fehérmályva, fokhagyma, borsmenta, kakukkfű, kínai zsálya és oregánó. Ezen kivonatok aktív alkotóelemei – juglon, tanninok, szerves savak, flavonoidok, keserű glikozidok, illóolajok, allicin és piperin – összetett hatásuk befolyásolja a paraziták életét a fejlődés különböző szakaszaiban, serkenti azok eltávolítását a testből, segít megbirkózni a bomlás és fermentáció folyamataival.

CORAL BLACK WALNUT – Juglon (erős természetes antibiotikum és féreghajtó), tanninok (csersav) és illóolajok forrása. Ennek az egyedülálló összetételnek köszönhetően elősegíti a helminták aktív leküzdését, normalizálja az emésztőrendszer működését.

CORAL BURDOCK ROOT – zúzott bojtorján gyökeret és kivonatot tartalmaz, ami növeli a hatóanyagok koncentrációját. A termék aktív alkotóelemei felgyorsítják a test öntisztulási folyamatait és gátolják a kórokozó baktériumok növekedését az emésztőrendszerben.

ASSIMILATOR – Növényi eredetű, emésztőenzimeket tartalmazó komplexum. Elősegíti az élelmiszerek (fehérjék, zsírok, szénhidrátok) kiváló minőségű lebontását és az emésztés normalizálását.

PAU D`ARCO WITH SELENIUM – (Lapacho fa szelénnel)
Értékes anyagokat, naftokinonokat (lapachol, béta-lapachol, xylodin) tartalmaz, melyek elpusztítják a vírusokat vagy lassítják azok növekedését, serkentik a szervezet védekező erőit és fokozzák a különféle fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet. A szelén kiváló antioxidáns, részt vesz az immunrendszer sejtjeinek szintézisében, támogatva mind a veleszületett, mind a szerzett immunitást. A szelén és a C-vitamin szinergikus kölcsönhatásban vannak, fokozva egymás hatását.

Az MSM – szinergikus termék, amely biológiailag hozzáférhető szerves kénre (MSM), C-vitaminra és biotinra épül. A termék aktív összetevői elősegítik számos mérgező anyag eltávolítását a testből, antioxidáns védelmet nyújtanak, javítják a bőr, a haj és a köröm állapotát.

SUPER-FLORA – Egy probiotikumok (bifidobaktériumok és laktobaktériumok) és prebiotikumok kiegyensúlyozott kombinációja a bél mikroflóra normalizálására. A bélben levő baktériumok számának növekedése miatt javul az emésztés folyamata, erősödik az immunitás.

CORAL-MINE – Mélytengeri korallszármazék, amely hasznos makro- és mikroelemeket tartalmaz (kalcium, magnézium, kálium, valamint vas, foszfor, kén, szilícium, króm, mangán, cink stb.) Vízzel való kölcsönhatás révén az ásványi anyagok a sókból a vízbe jutnak, növelve annak élettani hatását, szabályozzák az ásványi összetételét, sav-bázis egyensúlyát és javítják érzékszervi tulajdonságait.

MEGVÁSÁROLOM

PARASHIELD

A méregtelenítés első lépésének alapterméke
1 hónapos kúra

A PROGRAM HOZZÁJÁRUL:

– a belek megtisztításához a különféle belső parazitáktól;
– a szervezet méregtelenítéséhez;
– immunitás erősítéséhez;
– az egészséges bél mikroflórájának helyreállításához.

A program tartalma:

A PARAFIGHT egy széles spektrumú parazita-elleni szer. 12 növényi kivonat kombinációján alapul: fekete dió, szegfűszeg, kamilla, sárga tárnics, hosszúbors, cickafark, fehérmályva, fokhagyma, borsmenta, kakukkfű, kínai zsálya és oregánó. Ezen kivonatok aktív alkotóelemei – juglon, tanninok, szerves savak, flavonoidok, keserű glikozidok, illóolajok, allicin és piperin – összetett hatásuk befolyásolja a paraziták életét a fejlődés különböző szakaszaiban, serkenti azok eltávolítását a testből, segít megbirkózni a bomlás és fermentáció folyamataival.

CORAL BURDOCK ROOT

Zúzott bojtorján gyökeret és kivonatot tartalmaz, ami növeli a hatóanyagok koncentrációját. A termék aktív alkotóelemei felgyorsítják a test öntisztulási folyamatait és gátolják a kórokozó baktériumok növekedését az emésztőrendszerben.

Az MSM

Szinergikus termék, amely biológiailag hozzáférhető szerves kénre (MSM), C-vitaminra és biotinra épül. A termék aktív összetevői elősegítik számos mérgező anyag eltávolítását a testből, antioxidáns védelmet nyújtanak, javítják a bőr, a haj és a köröm állapotát.

A SUPER-FLORA

Egy probiotikumok (bifidobaktériumok és laktobaktériumok) és prebiotikumok kiegyensúlyozott kombinációja a bél mikroflóra normalizálására. A bélben levő baktériumok számának növekedése miatt javul az emésztés folyamata, erősödik az immunitás.

CORAL-MINE

Mélytengeri korallszármazék, amely hasznos makro- és mikroelemeket tartalmaz (kalcium, magnézium, kálium, valamint vas, foszfor, kén, szilícium, króm, mangán, cink stb.) Vízzel való kölcsönhatás révén az ásványi anyagok a sókból a vízbe jutnak, növelve annak élettani hatását, szabályozzák az ásványi összetételét, sav-bázis egyensúlyát és javítják érzékszervi tulajdonságait.

MEGVÁSÁROLOM

Az ajánlott termékek a Coral Club rendszerén belül vásárolhatóak meg.

A rendszerben a regisztrált tagok 20% kedvezménnyel vásárolhatnak.
Itt tudsz regisztrálni! A tagság nem jár vásárlási kötelezettséggel!

szeretném a 20 % kedvezmény